Гонка нацiй

24/08/2019

У День незалежності України наша команда взяла участь в «Гонці націй» (@ racenation.ua)

24 серпня в Одесі відбувся складний спортивний забіг з перешкодами, участь в якому взяли офісні співробітники нашої експедиторської компанії. Адже наша щоденна робота теж пов’язана з подоланням труднощів і перешкод: дороги, дедлайни, термінали, море, контейнери … А коли побачили логотип наших колег @ tis.terminals в партнерах Гонки Націй-азарту додалося.

Спочатку, коли вирішили взяти участь в забігу, Alphacosta Team знали, що досягнення успіху- командний вид спорту, тому приймали рішення і діяли спільно. Завдяки цьому компанія Альфаком завжди домагається успіху і показує найкращі результати, прочитати про які можна на нашому сайті https://alphacosta.com/.

У спорті, як і в житті, ми фанати своєї справи, але професійними спортсменами ми не є, тому дуже переживали і збиралися після роботи в парку Шевченка для підготовчих тренувань. Вчилися віджиматися, підтягуватися, довгий час висіти на руках і поставилися до підготовки з усією відповідальністю і серйозністю властивою нашій компанії. Без підтримки і моральної допомоги колег не обходиться жоден захід, тому під час «Гонки націй» у нас були активні вболівальники, в обличчях співробітників, які не брали участі в забігу.

Незважаючи на дуже непрості завдання і фізичні випробування Alphacosta Team успішно фінішувала і відсвяткувала цю подію шашликами на березі моря.

 

Поділитись записом: